Vandtætning af rørgennemføringer

Hos Mestergruppen tilbyder vi at udføre din vandtætning af rørgennemføringer. Gennemføringer, der laves i gulve såvel som i vægge, skal være vandtætte og må på ingen måder kunne brydes, og både i gammelt og nyt byggeri er det vigtigt med tætte rørgennemstrømninger. Hvis tætningen brydes, og der er åbent ind til røret, vil der med større sandsynlighed opstå fugt omkring gennemføringen.

Vi udfører primært vores vandtætning af rørgennemføringer for vores erhvervskunder, men vi tager naturligvis imod enhver kunde, der skulle have brug for vores hjælp.

Kvalitetsarbejde og effektive behandlinger

Vandtætningen af rørgennemstrømninger skal foretages på alle slags rør, der går gennem et fundament. Det kan eksempelvis være fjernvarmerør eller vandrør, der går igennem en bygnings betonfundament. Med en effektiv vandtætning af rørgennemstrømningerne er det ikke nødvendigt med en større omorganisering af hverken rør eller bygningsfundamenter. I stedet sørger vi med vores vandtætning for, at rørledningerne problemfrit kan gennemstrømme betonfundamenter. Hvis ikke vandtætningen laves korrekt, kommer der vand og fugt ind i fundamentet og ofte også ind gennem huset.

Hos Mestergruppen bruger vi anerkendte materialer til vores tætningsarbejde, så vi kan sikre dig de bedste resultater, der vil holde din vandrør tætte i mange år fremover. Mere specifikt bruger vi Sealtaq Aquablock, der er en formbar tætningsmasse specielt udviklet til forsegling af rør og kabelgennemføringer.

Den permanente og elastiske tætningspasta fra Sealtaq beskytter mod både gas- og vandindtrængning og kan anvendes under høje vandtryk. Med sin gode klæbeevne er Sealtaq Aquablock-materialet i stand til at hæfte godt fast på langt de fleste materialer, idet den forbliver plastisk og formbar i en lang periode. Netop dette gør vores arbejde nemmere og det færdige resultat mere sikkert og tæt uanset betingelserne.

Der er mange grunde til, at vi bruger Sealtaq Aquablock som materiale til vandtætning af rørgennemføringer. For bare at nævne et par fordele ved Sealtaq er det både gas- og vandtæt, og det er lavet af et miljøvenligt og giftfrit materiale, hvorfor vi er både er trygge ved at arbejde med det og at efterlade det i dine bygninger. Desuden er det frostsikkert, hvilket er specielt vigtigt, når der er tale om vandtætning. Der er 30 års garanti på materialet, og udføres arbejdet korrekt, vil det stort set have en ubegrænset holdbarhed.

Vandtætning af støbeskel og beton

Hos Mestergruppen udfører vi desuden også vandtætning af støbeskel og beton i nyere betonfundamenter. Hertil bruger vi andre materialer passende til formålene, og som ved vores andre tætningsservices, tilbyder vi naturligvis et grundigt og effektivt tætningsarbejde. Vi svarer hellere end gerne på spørgsmål vedrørende vandtætningsopgaver, ønsker du at høre mere.