Murerarbejde hos Mestergruppen

Med de rigtige materialer, godt håndværk og en smule fantasi er det muligt altid at bygge det helt rigtige til din bolig. Vi hos Mestergruppen vil altid gerne høre dine idéer og ønsker, så vi sammen kan finde frem til det bedste design og den flotteste udførsel af din mureropgave. På den måde sikrer vi det bedste forløb byggeprocessen undervejs samt den største kundetilfredshed, når det endelige resultat står klar.

Vi udfører alt murerarbejde

Vi har mange års erfaring inden for mureropgaver, og med vores indgående viden om materialer og byggemuligheder, er du allerede godt på vej til et frisk pust i din bolig. Vi tilbyder en passende kombination af rutine, kreativitet og kvalitetsforståelse, noget der altid kan mærkes i vores projekter.

Vi tilbyder naturligvis både nybyg, tilbyg og renovering, og skulle du være uheldig, at din bolig er blevet udsat for stormskader eller andre forsikringsrelaterede skader, klarer vi naturligvis også disse opgaver. Kun fantasien sætter grænser, når det gælder nyt murerarbejde, og vi tilbyder blandt andet hjælp til følgende typer opgaver:

  • Støbning af gulv
  • Opsætning eller udskiftning af pejse og kakkelovne
  • Støbning af gulv
  • Reparation og opførsel af skorstene
  • Større om- og tilbygninger
  • Diverse former for tagarbejde, herunder reparationer og udskiftninger

Kontakt os og hør mere

Kontakt Mestergruppen med det samme, så vi i fællesskab med vores erfaring og dine idéer kan finde den helt rigtige løsning til din bolig. Vi leverer altid et murerarbejde, vi selv kan være stolte af og er derfor sikre på, at du kan være det samme. Vi deler gerne ud af vores erfaring og giver også gerne et uforpligtende tilbud på, hvad din mureropgave vil koste.